Klittenband Kabelbinders, 150 mm, Zwart - 10 stuks

sinds 17-9-2020 4:08:38

  • Grote foto klittenband kabelbinders 150 mm zwart 10 stuks computers en software overige computers en software
  • Grote foto klittenband kabelbinders 150 mm zwart 10 stuks computers en software overige computers en software
Grote foto klittenband kabelbinders 150 mm zwart 10 stuks computers en software overige computers en software Grote foto klittenband kabelbinders 150 mm zwart 10 stuks computers en software overige computers en software
prijs: € 2,50
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Hoogwaardige, multifunctionele nylon kabelbinders. Geïntegreerde ogen voor kabelvoering. 25 mm breed. Ideaal voor het binden van kabels, touwen, slangen, computer- en audiokabels. Te gebruiken in en rondom uw huis, tuin en werkplaats.
Kenmerken:
 ● Klittenband Kabelbinders
 ● Lengte 150 mm
 ● Breedte 25 mm
 ● Kleur Zwart
 ● Aantal 10 stuks

Klittenband wordt al decennia gebruikt voor allerlei doeleinden. Ook is dit stukje materiaal zeer geschikt voor het netjes wegwerken van losliggende kabels. Een groot voordeel van klittenband ten opzichte van ander wegwerkmateriaal is dat klittenband opnieuw kan worden gebruikt. Het is tevens zeer eenvoudig in gebruik en aan te brengen. Daarnaast zorgt het voor een nette en professionele uitstraling.
  Over Ons
2Cheap het online warenhuis in huis & tuin
Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor de aanhangwagen, auto, caravan of mountainbike, dan bent u bij 2Cheap aan het goede adres. Voor de juiste prijs en kwaliteit kunt u hier terecht voor aanhangwagen-, auto-, caravan- of fietsonderdelen.
Kwaliteit tegen een scherpe prijs
Onderdelen zijn niet de enige producten die we verkopen. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld keukengerei, pannenset, Woonartikelen, Speelgoed en Tuinartikelen.
Als webwinkel weet 2Cheap hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor product het gaat; een achterlicht of een boormachine, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, bekijkt ons ruime assortiment aan producten! of Like onze facebook om op de hoogte te worden gehouden van de laatste trends en nieuwe artikelen.
2Cheap het online warenhuis in huis & tuin
✓ Meer voor minder
✓ Meer service
✓ Online winkelen
✓ Wekelijks nieuwe producten
✓ Groots leven voor weinig bij 2Cheap.nl!
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● ean: 5024763163944
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Fixman
 ● sku: 2432713940


Kenmerken: Kopen in Antwerpen


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23938481 Meld aan Aanbod