Laptophoes voor 15,6-inch notebooks - schoudertas, draagtas,


sinds 15-5-2023 03:02:02

Grote foto laptophoes voor 15 6 inch notebooks schoudertas draagtas computers en software overige computers en software Grote foto laptophoes voor 15 6 inch notebooks schoudertas draagtas computers en software overige computers en software Grote foto laptophoes voor 15 6 inch notebooks schoudertas draagtas computers en software overige computers en software Grote foto laptophoes voor 15 6 inch notebooks schoudertas draagtas computers en software overige computers en software Grote foto laptophoes voor 15 6 inch notebooks schoudertas draagtas computers en software overige computers en software Grote foto laptophoes voor 15 6 inch notebooks schoudertas draagtas computers en software overige computers en software Grote foto laptophoes voor 15 6 inch notebooks schoudertas draagtas computers en software overige computers en software Grote foto laptophoes voor 15 6 inch notebooks schoudertas draagtas computers en software overige computers en software Grote foto laptophoes voor 15 6 inch notebooks schoudertas draagtas computers en software overige computers en software Grote foto laptophoes voor 15 6 inch notebooks schoudertas draagtas computers en software overige computers en software
prijs: € 37,95
Locatie : Tervuren  (Vlaams-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Deze functionele laptoptas is volledig gemaakt van canvas materiaal. De tas heeft één groot vak dat geschikt is voor laptops tot 15,6 inch. De binnenkant van deze hoes is voorzien van een anti-kras polyester oppervlak, zodat uw notebook te allen tijde veilig blijft.

Op de voorkant van de tas zit één groot vak waar je randapparatuur in past en waar zelfs de meeste tablets in passen. Beide compartimenten kunnen veilig worden afgesloten met een ritssluiting.

De tas kan met de riem over je schouder worden gedragen of je kunt hem in de hand dragen dankzij het handvat aan de bovenkant. De lengte van de riem kan worden aangepast aan uw behoeften.


Aan de achterkant van de laptophoes vind je een riem waarmee je de tas gemakkelijk aan je bagagehandvat kunt bevestigen voor op reis.

  IVENCI.com
Wij bieden een breed assortiment aan exclusieve en kwalitatief hoogwaardige tassen. Deze variëren van rugzakken tot portemonnees, tot sporttassen en reisbagage.

Al onze producten worden streng gecontroleerd op kwaliteit en worden telkens geselecteerd uit de topleveranciers op de markt.


Bij IVENCI geloven we in een betere klantenservice, waarbij je op werkdagen binnen 48 uur geholpen wordt met elke vraag.


IVENCI - Vakmanschap
Hoornzeelstraat 55/1 - 3080 Tervuren - België
(+32)476 57 85 56 - info@ivenci.com

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 7421410993974
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Ziyoulang
 ● sku: 5572
 ● size: 30 * 40 * 3 cm
 ● color: Grijs
 ● material: Canvas
 ● mpn: 7421410993974
 ● manufacturer: Ziyoulang


Kenmerken: Kopen in TervurenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 29069787 Meld aan Aanbod