14-IN-1 USB C Docking Station


sinds 26-5-2023 03:01:47


prijs: € 119,79
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

14-IN-1 USB C Docking Station


De 14-IN-1 USB C Docking Station verbindt alle apparaten die u ooit hebt gewild om uw alledaagse USB-C of Thunderbolt™ 3 laptop te transformeren in een meer geavanceerde desktopcomputer met uitgebreide opslag - in een handomdraai.

Gebruik de enkele USB-C-kabel om op te laden, gegevens over te dragen en uw werkstation uit te breiden met maximaal 14 poorten. Het dockingstation biedt niet alleen de flexibiliteit van VIER video-interface-opties (2*HDMI, DisplayPort en VGA), maar is ook uitgerust met lezers voor SD/MMC/MicroSD-geheugenkaarten. U kunt een headset/microfoon aansluiten of een reeks USB Type-A randapparatuur, zoals externe harde schijven of een full-sized toetsenbord en muis, om uw werkstation compleet te maken.

Om al uw apparaten en randapparatuur die veel stroom nodig hebben op te laden terwijl u werkt, biedt het dock 87W stroomvoorziening via de USB-C netadapter van uw laptop (maximaal 100W) en een aan- en uitknop om u te helpen energie te besparen en de levensduur van het product te verlengen.


 ● 
Dit USB C-dockingstation kan worden aangesloten op elke computer met een Thunderbolt 3 of volledig uitgeruste USB C en biedt tot 87W vermogen voor het opladen.
 ● 
Ondersteunt HDMI Female, DisplayPort Female, VGA Female, USB C Female, USB 3.0 Female, Gigabit Ethernet, Audio, SD Card, Micro SD Card interface.
 ● 
Ondersteunt HDMI-resolutie tot 4Kx2K@30Hz.
 ● 
Ondersteuning DisplayPort-resolutie tot 4Kx2K@30Hz.
 ● 
Ondersteunt VGA-resolutie tot 1920x1080P@60Hz.
 ● 
HDMI 1 kan niet tegelijkertijd met Displayport werken. HDMI1 of DP+HDMI2+VGA---Dubbele verschillende display output━MST (Twee verschillende display gelijktijdig-Totaal 3 verschillende display tonen met inbegrip van de laptop zelf), Alleen voor Windows systeem.
 ● 
De totale output van de 3 USB A is 7.5W (5V@1.5A), kan de snelheid van de gegevenstransmissie tot 5Gbps, kan één haven SSD 1T verbinden, kunt u om het even welke van hen plaatsen.
 ● 
De audiopoort steunt zowel microfoon als hoofdtelefoon.
 ● 
Uitgerust met 2 USB C vrouwelijke poorten, een voor het opladen van Thunderbolt 3 en andere USB-C apparaten, power rate 20V/4.3A(87W), de andere is voor gegevensoverdracht (USB 3.0 snelheid).
 ● 
Het tarief van audiopoort kan tot 48KHz/24bit.
 ● 
Individuele LED-indicatoren zullen helder zijn om elke poort die normaal werkt weer te geven, behalve Audio- en Ethernet-poort.
 ● Optionele ingebouwde 256GB SSD (M.2 SATA3) biedt verbeterde lees/schrijfprestaties.

 

 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: DS-P03S
 ● delivery: Verzenden
 ● sku: DS-P03S


Kenmerken: Kopen in BrusselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 29587341 Meld aan Aanbod