Apple iPad 4 Retina Wit 16GB Tablet NIEUW OP=OP


sinds 27-5-2019 13:55:45

  • Grote foto apple ipad 4 retina wit 16gb tablet nieuw op op computers en software tablets apple ipad
  • Grote foto apple ipad 4 retina wit 16gb tablet nieuw op op computers en software tablets apple ipad
  • Grote foto apple ipad 4 retina wit 16gb tablet nieuw op op computers en software tablets apple ipad
Grote foto apple ipad 4 retina wit 16gb tablet nieuw op op computers en software tablets apple ipad Grote foto apple ipad 4 retina wit 16gb tablet nieuw op op computers en software tablets apple ipad Grote foto apple ipad 4 retina wit 16gb tablet nieuw op op computers en software tablets apple ipad
prijs: € 229,99
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)

Kenmerken

Beschrijving

NIEUW! Productbeschrijving
Met de Apple iPad zijn alle onderdelen in perfecte harmonie: display, processor, camera’s en netwerktechnologie. Ontdek de 4e generatie iPad.
Belangrijkste kenmerken van de Apple iPad van de vierde generatie:
9.7 inch scherm

Verkrijgbaar in 16, 32 en 64 GB opslaggeheugen, niet uitbreidbaar

iOS 10.0

WiFi

1 jaar fabrieksgarantie
Het beste display ooit op een mobiel apparaat
Alles wat je op iPad doet, gebeurt via het prachtige grote display. En als het display beter wordt, wordt dus de hele iPad beter. Het Retina-display op iPad heeft een resolutie van 2048 x 1536, rijke kleurverzadiging en een duizelingwekkende 3,1 miljoen pixels. Al die pixels zitten zo dicht op elkaar dat je ze op normale leesafstand niet van elkaar kunt onderscheiden. En zie je de pixels niet, dan zie je alleen het hele plaatje. Of het hele artikel. Of de hele game. Op een manier die voorheen niet mogelijk was.
Twee keer zo snel. Twee keer snellere grafische prestaties
De nieuwe A6X-chip in iPad is onze krachtigste mobiele chip ooit. Je iPad reageert en werkt daardoor sneller. Apps starten direct en werken soepel. Veeleisende videogames verschijnen vloeiend en levensecht in beeld op het prachtige Retina-display. En dankzij de verbeterde beeldsignaalverwerking die in de A6X-chip is ingebouwd, zien de foto's en video's die je met de 5-megapixel iSight-camera maakt er scherper uit, een Retina-display waardig. Dankzij de nieuwe ingebouwde Wi-Fi-voorzieningen in iPad werken je internetverbindingen sneller dan ooit, tot twee keer sneller dan op vorige iPads. Met dual-band (2,4 GHz en 5 GHz) 802.11n Wi-Fi en ondersteuning voor channel bonding zijn downloadsnelheden tot 150 Mbps mogelijk. Oftewel: alles wat je iedere dag doet, voelt ineens veel sneller aan.
iOS 10.0 besturingssysteem
iOS vormt het hart van elke iPad, iPhone en iPod touch. iOS bevat alle ingebouwde apps die je dagelijks gebruikt en alle intuïtieve technologie – zoals Multi-Touch – die iPad zo geavanceerd maken. Met elke gratis iOS-update worden de mogelijkheden van je apparaten verder uitgebreid. Je vindt de laatste versie, iOS 10, al geïnstalleerd op iPad. Dus je kunt direct aan de slag met meer dan tweehonderd nieuwe functies waarmee alles wat je dagelijks doet nog gemakkelijker wordt.
NIEUW IN DE VERPAKKING!
Kenmerken: Kopen in Antwerpen


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22620433 Meld aan Aanbod