Expression Home XP-3100


sinds 18-6-2021 17:28:21

Grote foto expression home xp 3100 computers en software printers Grote foto expression home xp 3100 computers en software printers Grote foto expression home xp 3100 computers en software printers
prijs: € 100,95
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Expression Home XP-3100

Strakke en stijlvolle 3-in-1
Laat uw inrichting niet door een printer bepalen: onze stijlvolle en compacte 3-in-1-printers kunnen in de stijl van uw huis worden opgenomen. Dit betaalbare model maakt efficiënt gebruik van uw ruimte, dankzij de combinatie van afdruk-, scan- en kopieermogelijkheden in één apparaat.

Gebruiksvriendelijk
Houd het simpel: dat is het idee achter de XP-3100. Dit model biedt tal van essentiële functies en is erg eenvoudig in gebruik. Het is bovendien flexibel dankzij Wi-Fi voor draadloos afdrukken en scannen bij u thuis, en Wi-Fi Direct voor afdrukken zonder een draadloos netwerk. Het LCD-scherm van 3,7 cm maakt afdrukken zonder computer eenvoudig en dubbelzijdig afdrukken vermindert het papierverbruik.

Efficiënt en betaalbaar
De 603-inktserie biedt een goedkope, maar betaalbare afdrukoplossing. Deze inktset met vier kleuren kan allerlei soorten documenten afdrukken met duidelijke tekst en afbeeldingen. Elke kleur wordt afzonderlijk geleverd, dus u vervangt alleen de verbruikte kleur. Dit maakt afzonderlijke inkten 50% efficiënter in vergelijking tot driekleurige cartridges1.

Benut smart devices optimaal
Afdrukken en scannen via smart devices met de gratis iPrint-app van Epson2. Bent u in een artistieke bui? Met de Creative Print-app kunt u foto's rechtstreeks vanuit Facebook afdrukken, eigen wenskaarten en briefpapier maken, en zelfs foto's omzetten in sjablonen voor kleurboeken2. Email Print maakt het bovendien mogelijk om vanaf vrijwel elke locatie ter wereld af te drukken door bestanden naar de printer te e-mailen2. U kunt ook profiteren van Apple Airprint3.
 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 8715946664781
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Epson
 ● sku: C11CG32403
 ● -: All-in-one


Kenmerken: Kopen in Antwerpen



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 26142321 Meld aan Aanbod